Strona Główna

WIGILIA, ŚWIĘTA I SYLWESTER 2017/2018

 

OFERTA POBYTU "U ZIOMKA" W TERMINIE OD 23.12.2017 DO 02.01.2018.

 

CENNIK ZA PAKIET

Rodzaj oferty

BOŻE NARODZENIE 2017

23.12.-27.12.2017

PAKIET 4 DNIOWY

Z WIGILIĄ

SYLWESTER 2017

27.12.2017-02.01.2018

PAKIET 6 DNIOWY

Z BALEM SYLWESTROWYM

SYLWESTER 2017

28.12.2017-02.01.2018

PAKIET 5 DNIOWY

Z BALEM SYLWESTROWYM

Pokój 2 osobowy

450 zł/os

910 zł/os

810 zł/os

Pokój 3 osobowy

430 zł/os

770 zł/os

690 zł/os

Pokój 4 osobowy i większy

410 zł/os

720 zł/os

640 zł/os

 

 

Cennik pobytu w podanych terminach:

 

POKÓJ

 

23.12.2017- 27.12.2017

28.12.2017- 02.01.2018

2- osobowy

100 zł/osobę (200 zł/pokój)

135 zł/osobę (270 zł/pokój)

3- osobowy

90 zł/osobę (330 zł/pokój)

110 zł/osobę (330 zł/pokój)

4- osobowy i większy

85 zł/osobę (od 340 zł/pokój)

100 zł/osobę (od 400 zł/pokój)

 

Cena obejmuje pobyt dla 1 osoby przez dobę tj:

a)     nocleg

b)    śniadanie (w godzinach 8:00 – 10:00)

c)     obiadokolacja (w godzinach 16:00 – 18:00).

 

Cena dla dzieci - koszt ustalany jest indywidualnie.

 

Wymagany jest pobyt co najmniej 3 dniowy, który rozpoczynamy obiadokolacją w dniu przyjazdu (za wyjątkiem dnia 24.12), a kończymy śniadaniem w dniu wyjazdu.

 

Dodatkowe atrakcje dla zainteresowanych:

 

-         kulig z ogniskiem i pieczeniem kiełbasek kosztuje 130 zł za sanie (4 osoby).

 

-         Uroczysta Wieczerza Wigilijna z opłatkiem przy choince o godzinie 16:00. Menu podane jest poniżej. Cena 90,00 zł za osobę.

 

-         bal sylwestrowy odbędzie się w budynku „Sądelska 85b" od godzinie 21:00. Menu podane jest poniżej. Cena 180,00 zł za osobę.

 

-         możliwość wynajęcia sali na bal sylwestrowy dla grupy zorganizowanej.

 

 

MENU WIGILIJNE:

-         barszcz czerwony z uszkami

-         zupa grzybowa z łazankami

-         karp (lub filet z dorsza) smażony

-         grule,

-         kapusta z grochem,

-         surówka z kapusty

-         pierogi z kapustą i grzybami

-         pierogi z bobem

-         gołąbki z grzybami i sosem pieczarkowym

-         kluski, hałuski z suszonymi śliwkami

-         kompot z suszonych owoców

-         ciasto

-         kawa, herbata

 

MENU SYLWESTROWE:

-         zimna płyta - wędliny, sałatka, sos tatarski, śledzie, oscypek, ogórek, papryka, grzybki, ciasto

-         3 gorące posiłki:

o    danie główne (dwa rodzaje mięs + kluski hałuski + zestaw surówek)

o    placek po zbójnicku

o    strogonow

-         kawa, herbata,

-         napoje zimne,

-         alkohol we własnym zakresie.

Strona Główna